Valge šokolaadi peegelglasuur "Miroir glaze white chocolate", 0,5kg

Tootekood: valge valmisželee Ühik: tk Laoseis:Laos
25% valget šokolaadi. Sulatustemperatuur 40C, töötemperatuur 35-38C.
Soojenda umbes 40 kraadini, jahuta ning vala sügavkülmutatud tordile.
Värvimiseks soovitatakse kasutada õlibaasil värve.
Kasutamine: sulata glasuur 40C-ni, jahuta 35-38C-ni. Õhumullide vältimiseks töötle glasuuri saumiksriga.
Kalla glasuur sügavkülmutatud tordile. Katmisel kasuta spaatelnuga, et glasuur ühtlaselt üle tordi jaotada, kuid katmise liigutusi võimalikult vähe (2-3 silumisliigutust).
Valmis tordi võid panna jälle sügavkülma.
Parim enne 15.05.2018
NB! Sobib suurepäraselt ka ekleeride katteks. Võib värvida toiduvärvidega.
4,20 € 3,99 €
Koostis: suhkur, valge šokolaad (suhkur, kakaovõi, piimapulber, emulgaator E322 (soja), lõhna- ja maitseaine, vanilliin), vesi, glükoosisiirup, hüdrogeenitud ja hüdrogeenimata taimsed rasvad (palmi, shea, palmituuma), toiduvärv E171, lõssipulber, vähendatud rasvasisaldusega vadak, paksendaja E440, säilitusaine E202, happesuse regulaator E330, stabilisaatorid E450, E341