Tootegrupid

Täidised ja kreemid - VÕIKREEM

20.12.2013

VÕIKREEM

 

Või 200 g
Tuhksuhkur 150 g
Kondenspiim 100 g

 

 

Hoia aineid enne kasutamist toatemperatuuril. Vahusta võid kuni selle maht suureneb vähemalt kaks korda, seejärel lisa lusikahaaval suhkur ja kondenspiim.

 

Suhkru kogust võib vähendada, samuti võib võikreemi teha ilma kondenspiimata. Võikreemi maitsestamiseks on mitmeid võimalusi, sobivad näiteks paar lusikatäit likööri (“Vana Tallinn”, Bailey) või brändit.

Seikluskohvik soovitab=> lisa võikreemile dessertpastat

 

Võikreemi kasutatakse täidisena biskviidikihtide vahel, aluskattena martsipani- või suhkrumassikattega tortides, see aitab saavutada siledat pealispinda ja vältida suhkrumassi sulamist tortidel.

 

Kogu infot võib kasutada ise ja jagada teistega, ole palun viisakas, viita alati algallikale.

 Oleme avatud esmaspäeval, teisipäeval, kolmapäeval kell 11.00 - 15.00

Kunderi tn.28, Tallinn