Tordi katmine martsipani/ suhkrumassiga

30.05.2013

 

Põhjalik õpetus CakeCrafWorld poolt, kuidas käib tordi massiga katmine.

Kõigega ma just 100% nõus ei ole, st teen mõnda asja vähe teisiti, aga mulle meeldib selle video juures just see osa (al ca 8min), kus tegeletakse tordi “silumisega”, kohe väga põhjalikult, ja millise hoole ja armastusega valmib siis sirgete servadega kaunitar. Usun, et tordi silumise osa ei tohiks alahinnata, juhul muidugi, kui eesmärgiks ei ole just kumerate servadega tordikese valmistamine.

Ja vaadates massi paksust, millega tort kaetakse, siis ma arvan, et ei eksi, väites, et tavaliselt Eestis rullitakse mass vähemalt poole õhemaks, kuigi paksema massiga kattes on viimistlemise lihtsam. Aga tõesti, meie inimesed, meie kliendid, suhtuvad võõrastavalt 1cm paksuse (suhkru)massiga kaetud tordi söömisesse. Eks “seal” jälle võõrastaksid inimesed meie rohkeid ja maitsvaid täidiseid-sh marjad, kohupiim jms.

Ja viide videole endale ka=> http://www.youtube.com/watch?v=rsxF-CNJZG8