Tootegrupid

Biskviid retsept -MAIRE MELDRE RETSEPT

30.05.2013

 

 

Maire Meldre retsept- vähem õhku, rohkem maitsvat biskviiti!

Nb! Munad võta külmkapist, ei vaja eelnevat hoidmist  toatemperatuuril.

Iga muna kohta võetakse 15g suhkrut, 18g jahu.

muna suhkur jahu
1 15g 18g

 

Näiteks x7 sobib 26-28cm vormiga, saab lõigata min.3 kihti

muna suhkur jahu
7 105g 126g

Mõõda valmis kõik ained. Eralda munakullane munavalgest ja asu vahustama munavalget. Kui munavalge on piisavalt kõva ja ei valgu kausist välja, lisa suhkur. Vahusta ainult veidi. Siis lisa munakollased ja  mikserda ainult natuke, ehk purusta munakollased.  Sõelu sisse jahu ja sega õrnalt vispliga, alt üles.  Võid segada käega, aga ära mikserda.

Küpseta nagu tavaliselt, st 175-185° juures, asetades ahjus restile pigem allapoole.

Ja kordamine => Biskviidi abc.

Head küpsetamist!

Kogu infot võib kasutada ise ja jagada teistega, ole palun viisakas, viita alati algallikale.

 Oleme avatud N 14.00 - 16.30, R 14.00 - 16.30, L 10.00 - 14.00, Kunderi tn.28, Tallinn