Tootegrupid

Biskviidi retsept - LIHTNE BISKVIIT

30.05.2013

 

Retsept, millega biskviiti valmistades on raske seda ära rikkuda.

Muna (toasoe) 5 tk
Suhkur 2 dl
Nisujahu 3 dl
Küpsetuspulber 1 tl

Suuremas kausis vahustada munad koos suhkruga tugevaks vahuks. Kui tundub, et on juba küllalt vahustatud, vaata kella ja vahusta veel vähemalt 5 minutit!


Sega jahu küpsetuspulbriga ( või jahu+kartulijahu+küpsetuspulber) ja sõelu sisse, samal ajal õrnalt vispliga segades, alt üles. Sega väga vaikselt, sest eesmärk ei ole kaua sisse vahustatud õhku sealt välja saada..


Vala segu tasakesi vormi ja aseta eelkuumutatud ahju.
Jahu võib asendada ½ ulatuses (kartuli) tärklisega.

Küpsetuspulbri kogust võiks minimaliseerida aja jooksul, vastavalt sellele, kuidas biskviit hakkab välja tulema. Eesmärgiks võiks olla maitsev ja hea biskviit, küpsetuspulbrita!

Kogu infot võib kasutada ise ja jagada teistega, ole palun viisakas, viita alati algallikale.

 Oleme avatud N 14.00 - 16.30, R 14.00 - 16.30, L 10.00 - 14.00, Kunderi tn.28, Tallinn