Muu

   

  1. Agaavisiirup, 500ml

    Kasuta valge suhkru asemel tervislikku agaaviiirupit. Agaavisiirup on madala glükeemilise koormusega magustaja. Lisaks suhkrutele sisaldab agaavisiirup kaaliumi- ja magneesiumiühendeid ning mõningaid mikroelemente. Parim enne: 23.01.2019
    Toodetud Mehhikos.
    6,60 € 5,61 €
    Tellimisel
  2. Agar agar (E406), 50g, Louis Francois

    Agar agar on teatud punamerevetikatest toodetud aine, mida saab kasutada loomse želatiini asendamiseks. Agar agarit kuumutatakse ning jahtumisel tekib geelitaoline aine.
    Aga agarit saab kasutada näiteks sefiiri, marmelaadi ja muude tarretatud maiustuste valmistamiseks. Sobib munavalge asendajaks - 1sl aga agarit võrdub umbes ühe munavalgega.
    Parim enne: 03/2020
    6,00 €
    Tellimisel
  3. Choco-Frizzy, shokolaadi/ sarapuupähklikreem, plaksuefektiga, 300g

    VarieGó Choco Frizzy - suus armsa plaksuefektiga!
    Šokolaadi-sarapuupähklikreem jäätise, dessertide ja kookide katteks, täidiseks või maitseks.
    Parim enne 30.09.2018

    5,90 € 5,61 €
    Tellimisel
  4. Claro-puuviljamaitseline zheleepulber, 500g

    Väga lihtsa vaevaga valmiv tarretis/želee, mida sobib kasutada kõikidel puuviljadel (sh kiivi või ananass).
    Lihtsalt vala vajalik kogus pulbrit ning suhkrut keeva vee või mahla sisse, lahusta ning kalla tordile või magustoidule.
    Koostis=>suhkur, happ.reg-d E331, E330, E340, zeleer-d ained E407, E440, paks E410, E414, glükoos, karamell, maitse-ja lõhnaained.
    Parim enne: 28.02.2019
    6,95 €
    Tellimisel
  5. Dessertpasta - Schwarzwaldi kirsiviin, 100g, Braun

    Vahukoore, kreemide, jäätise, dessertide, glasuuride, želeede, küpsiste ja keekside maitsestamiseks.
    Aromatiseerivad koostisosad: loodulsikud lõhna- ja maitseained. Muud koostisosad: Schwarzwaldi kirsiviin (60% vol); vesi, suhkur, paksendaja E466
    Doseering 40g : 1000g
    Sisaldab 60% kirsiviina
    Hoida suletult 20C juures ja kuivas.
    Parim enne: 31.03.2018

    4,70 € 2,35 €
    Tellimisel
  6. Glasuurgeel läbipaistev (Piping gel) 283g - Wilton

    Läbipaistev glasuurgeel tortide kaunistamiseks. Tooni erinevat värvi toiduvärvidega näiteks jõgede/järvede jäljendamiseks; tordile sõnumite kirjutamiseks.
    Koostis: maisisiirup, suhkur, vesi, modifitseeritud tärklis, emulgaator E406, säilitusaine E202, sidrunhape, antioksüdant E331.

    6,00 € 3,00 €
    Tellimisel
  7. Glütseriin, 35ml, PME

    Kasuta glütseriini RI juures ja samuti modelleerimishokolaadi valmistades.

    2,70 € 2,57 €
    Tellimisel
  8. Kakaovõi, nööbid, Lubeca, 200g

    Kasuta neid ehtsaid kakaovõi nööpe shokolaadi tempereerimisel, glasuuride valmistamisel või lihtsalt praadimiseks.
    Callebaut tagab kvaliteedi!
    4,80 €
    Tellimisel
  9. Kakaovõi, pulbriline, Callebaut, 600g

    Mycryo on 100% naturaalne toode, puhas kakaovõi pulbrina.
    Sobib suurepäraselt kasutamiseks šokolaadi tempereerimisel. Tempereerimiseks lisa 2% Mycryot sulatatud šokolaadile ning tempereeri nagu tavaliselt. Lisaväärtusena annab kakaovõi šokolaadile rohkem läiget ning kui tahkunud šokolaadi murda, siis "praks" on tugevam.
    Samuti sobib kasutamiseks praadimisel ja grillimisel. On kõrgema sulamistemperatuuriga kui või ning õlid, ei hakka suitsema. Mycryo aitab tuua välja erinevate toiduainete naturaalse maitse. Veereta näiteks köögivilju, liha, kala või kanaliha kakaovõi pulbris ning prae kuumal pannil või grillil. Mycryot võib segada ka maitserohelise või vürtsidega.
    18,25 € 17,34 €
    Tellimisel
  10. Karamelli dessertpasta, 90g, Braun

    Vahukoore, jäätise, magustoitude, glasuuride, želeede, küpsiste, makroonitäidiste ja keekside maitsestamiseks.
    Doseering 40-60 : 1000

    3,50 € 3,33 €
    Tellimisel
  11. Kirsi dessertpasta 100g

    Maitsesta magustoite, jäätiseid, makroonitäidiseid, torte, kooke, magustoite vms.

    3,70 € 2,96 €
    Tellimisel
  12. Kirsitäidis, 80% 1kg

    Mõnusalt magus, tervete marjadega kirsimoos. Sobib tortide ja kookide kaunistamiseks kui ka vahekihiks. Küpsetuskindel.
    Koostis: kivideta kirsid 80%, suhkur, vesi, mod. tärklis E1442, glükoos- ja fruktoossiirup, säilitusaine E202, happesuse regulaator E330.
    5,90 € 5,61 €
    Tellimisel
  13. Kooritud pistaatsiapähklid, 150g

    Naturaalsed kooritud pistaatsiapähklid. Ilma soolata. Kasuta tortide - kookide kaunistamiseks, magustoitude-tortide täidistes või rösti ahjus ning söö niisama. Kasutusvõimalusi äärmiselt palju.
    12,00 € 11,64 €
    Tellimisel
  14. Kranfil's Bianco - Krõbe kasutusvalmis täidis valge šokolaadi ja küpsisetükkidega, 200g

    Maitsev krõbe täidis, millel on väga lai kasutusvaldkond: koogi-tordi- ja kommitäidiseks, dessertide ja jäätise katteks ja vahekihiks, kreemide ja katete maitsestamiseks, ekleeri katteks jne.
    Kasutamisvõimalused:
    - soojenda vesivannil või mikrolaineahjus ning määri biskviidile, nii tekib krõbe kiht. Saab kasutada nii tordi kattena kui ka vahekihil.
    - soojenda vesivannil või mikrolaineahjus ning kata seguga ekleerid. Saad kaunid, maitsva kattega ekleerid.
    Parim enne 31.05.2018
    3,80 € 3,61 €
    Tellimisel
  15. Krõbedad ümarad minikorvikesed (36mm), 16tk

    Läbimõõt 36mm.
    Korvikestesse sobib nii magus kui soolane sisu.
    Parim enne 29.06.2018

    4,80 € 3,60 €
    Tellimisel
  16. Ksantaankummi, PME, 20g

    Tee ise söödavat liimi või lillepastat. Ksantaan-kummi on maitsetu. See on jäätiste, piimakokteilide jms koostisosa
    Retsept: sega 1/4 teelusikatäit pulbrit 4 sl veega. Lahustumiseks kulub umbes 10-20 minutit. Tekib selge, värvitu liim
    Lillepasta retsept: 5 grammi pulbrit ja 250 grammi suhkrumassi. Sõtku hoolega läbi ning lase enne kasutamist 20-30 minutit seista.
    Pastilaa retsept: Sega 1tl pulbrit 100g Royal Icingu-sse (piparkoogiglasuur). Enne kasutamist lase seista 1 tund.
    Koostis: paksendaja ksantaankummi- E415
    Hoiusta jahedas ja kuivas kohas.


    3,95 € 3,75 €
    Tellimisel
  17. Kuivatatud punase peedi pulber, 500g

    Naturaalne kuivatatud punase peedi pulber. Pulbrit saad kasutada küpsetistes või lisada maitse ning värvi andmiseks soolastele toitudele. NB! Pulbrit tuleb enne küpsetistele või muudele toitudele lisamist leotada vees, vastasel juhul imab pulber kogu niiskuse endasse ning küpsetis võib jääda kuivaks. Soovitav vahekord 1 osa pulbrit: 3 osa vett.
    Parim enne 30.01.2019
    Allpool üks retsept, kus saab kasutada peedipulbrit. Jaga kogused ise väiksemaks.


    3,60 € 3,06 €
    Tellimisel
  18. Kuivatatud spinatijahu, 500g

    Lihtne ja tervislik võimalus küpsetada rohelist värvi biskviite või kukleid ilma värvaineid kasutamata.
    Doseerimine: arvestada 5% jahu kogusest. St 100g jahu puhul kasutada 5g spinatijahu.
    Eelnevalt leotada spinatijahu vees (Spinatit 1 osa, vett 4 osa). Siis saab temaga erksamat rohelist.
    Kui lisada otse tainasse, leotamata, siis ta hakkab seal tainas vett siduma ja kukkel on hiljem väga kuiv. Kindlasti leotada!
    Biskviiti tehes lisada leotatud spinat peale muna vahustamist, näiteks koos jahu sissesegamisega. Kui kasutada koogisegusid, siis võib kõik korraga segada.

    3,95 € 3,75 €
    Tellimisel
  19. Külmkuivatatud jõhvikad, 20g

    Naturaalsed, ilma lisaaineteta jõhvikad. Kasuta kaunistuseks, trühvlites, täidistes jne. Marjade läbimõõt ca 2-2,5mm. Nipp! Marjal on kaunis läbilõige.
    Päritolumaa: Kanada
    2,20 €
    Tellimisel
  20. Külmkuivatatud jõhvikate pulber, 40g

    Naturaalse külmkuivatatud jõhvikatest tehtud pulbriga saad anda tortidele, kookidele värvi ja maitset.
    Koostis: jõhvikad

    4,55 € 4,32 €
    Tellimisel