Muu tooraine

Muu tooraine

   

  1. Agaavisiirup, 500ml

    Kasuta valge suhkru asemel tervislikku agaaviiirupit. Agaavisiirup on madala glükeemilise koormusega magustaja. Lisaks suhkrutele sisaldab agaavisiirup kaaliumi- ja magneesiumiühendeid ning mõningaid mikroelemente.
    Toodetud Mehhikos.

    6,60 € 6,27 €
    Tellimisel
  2. Apelsini dessertpasta, 200g, Braun

    Apelsini dessertpasta => vahukoore, kreemide, jäätise, magustoitude, makroonitäidiste, glasuuride, zheleede, küpsiste ja keekside maitsestamiseks.
    5,40 € 5,13 €
    Tellimisel
  3. Apelsinikoorepasta, 200g

    Looduslik puuviljapasta igat liiki kvaliteetsete kondiitritoodete, jäätise, kreemide, dessertide jne valmistamiseks.
    3,60 € 3,42 €
    Tellimisel
  4. Brändi dessertpasta, 100g

    Koostis: brändi 38% vol, glükoosi-fruktoosi-
    siirup, vesi, karamell, paksendaja ksantaankummi,
    maitse- ja lõhnaainete ekstraktid.
    Doseering 40g/1000g kohta

    Säilitamine külmikus.
    Toodetud Saksamaal
    3,60 € 3,06 €
    Tellimisel
  5. Cara Crakine - krõbe täidis piima-ja karamellišokolaadist, 200g

    Krõbe kasutusvalmis täidis piima- ja karamellišokolaadist.
    Parim enne 19.01.18

    4,50 € 4,28 €
    Tellimisel
  6. Choco-Frizzy, shokolaadi/ sarapuupähklikreem, plaksuefektiga, 300g

    VarieGó Choco Frizzy - suus armsa plaksuefektiga!

    Šokolaadi-sarapuupähklikreem jäätise, dessertide ja kookide katteks, täidiseks või maitseks.
    5,90 € 5,61 €
    Tellimisel
  7. Claro - puuviljamaitseline želee/tarretise pulber, 200g

    Väga lihtsa vaevaga valmiv tarretis/želee, mida sobib kasutada kõikidel puuviljadel (sh kiivi või ananass).
    Lihtsalt vala vajalik kogus pulbrit ning suhkrut keeva vee või mahla sisse, lahusta ning kalla tordile või magustoidule.
    Parim enne 31.07.2018
    Säilit. toatemp, kuivas kohas.
    Kasutamine=> 100g Claro, 400g suhkur, 1000g vesi või mahl või vähenda koguseid proportsionaalselt. Segada Claro suhkruga ning valada keeva vee või mahla hulka, lasta keema tõusta. Valmis zheleed võib uuesti üles sulatada.
    Netokaal 500g.
    Toodetud Saksamaal.
    P.S Pilt on illustratiivne, näidates Claro kasutust, sh tarrendab ka tordi, millel kiivid!
    3,30 €
    Tellimisel
  8. Claro-puuviljamaitseline zheleepulber, 500g

    Väga lihtsa vaevaga valmiv tarretis/želee, mida sobib kasutada kõikidel puuviljadel (sh kiivi või ananass).
    Lihtsalt vala vajalik kogus pulbrit ning suhkrut keeva vee või mahla sisse, lahusta ning kalla tordile või magustoidule.
    Koostis=>suhkur, happ.reg-d E331, E330, E340, zeleer-d ained E407, E440, paks E410, E414, glükoos, karamell, maitse-ja lõhnaained.
    6,95 € 6,60 €
    Tellimisel
  9. Flexi-Ice, pulbersegu pitsmattidele, Black 250g, Squares Kitchen

    Pulbersegu pitsmattidele, lisa vaid vesi!
    Segu valmistamine=> 100g toodet, lisada 150g jahutatud/ keedetud vett. Sega korralikult, kuni segu on ühtlase konsistentsiga. Määri segu ühtlaselt vormile, eemaldades liigse.


    Kuivamine=> Võid kuivatada toatemperatuuril, kuivamise aeg sõltuvalt õhuniiskusest. Protsessi kiirendamiseks võib asetada mati ahju-ca 20 minutit, 60-70C.

    Soovitame 15min möödudes kontrollida valmidust ja vajadusel jätkata ahjus kuivatamist. Eemalda pits õrnalt.

    Soovides värvilist pitsi, võib valmis segu värvida toiduvärvidega.

    Toodetud Inglismaal. Parim enne vt pakendil, netokaal 500g

    Turustaja Torditeadus OÜ www.torditeadus.ee

    14,40 € 13,68 €
    Tellimisel
  10. Flexi-iCe, pulbersegu pitsmattidele, kuldne, 150g, Squires-Kitchen

    Pitsmattidele pulber, lisa vaid vesi.
    Lisainfo allpool.
    21,60 € 20,52 €
    Tellimisel
  11. Flexi-Ice, pulbersegu pitsmattidele, punane 250g, Squares Kitchen

    Pulber pitsmattidele, lisa vaid vesi!
    Segu valmistamine=> 100g toodet, lisada 150g jahutatud/ keedetud vett. Sega korralikult, kuni segu on ühtlase konsistentsiga. Määri segu ühtlaselt vormile, eemaldades liigse.
    Parim enne 18.11.2017


    Kuivamine=> Võid kuivatada toatemperatuuril, kuivamise aeg sõltuvalt õhuniiskusest. Protsessi kiirendamiseks võib asetada mati ahju-ca 20 minutit, 60-70C.

    Soovitame 15min möödudes kontrollida valmidust ja vajadusel jätkata ahjus kuivatamist. Eemalda pits õrnalt.

    Soovides värvilist pitsi, võib valmis segu värvida toiduvärvidega.

    Toodetud Inglismaal. Parim enne vt pakendil, netokaal 500g

    Turustaja Torditeadus OÜ www.torditeadus.ee

    12,60 € 10,71 €
    Tellimisel
  12. Flexi-iCe, pulbersegu pitsmattidele, Squires-Kitchen, 500g


    Pitsmattidele pulber, lisa vaid vesi.
    Lisainfo allpool.
    17,90 €
    Tellimisel
  13. Glasuurgeel läbipaistev (Piping gel) 283g - Wilton

    Läbipaistev glasuurgeel tortide kaunistamiseks. Tooni erinevat värvi toiduvärvidega näiteks jõgede/järvede jäljendamiseks.
    Koostis: maisisiirup, suhkur, vesi, modifitseeritud tärklis, emulgaator E406, säilitusaine E202, sidrunhape, antioksüdant E331.
    6,95 €
    Tellimisel
  14. Glütseriin, Rainbow Dust, 50ml

    Glütseriini kasutatakse Royal Icingu pehmendamiseks või suhkru aseainena. Samuti saab glütseriini abil pehmendada veidi kuivanud suhkrumassi või martsipani.
    Glütseriin on üks komponent isetehtud suhkrumassist.
    GMO vaba toode.
    3,75 €
    Tellimisel
  15. Hõbedane isomalt (silver sparkle) 125g, Squires Kitchen

    Isomalt´iga saab valmistada imelisi klaasjaid dekoratsioone. Sulata seda mikrolaineahjus ning valmista meelepäraseid kaunistusi vormidega või ilma.
    8,80 € 7,92 €
    Tellimisel
  16. Kakaovõi, nööbid, Lubeca, 200g

    Kasuta neid ehtsaid kakaovõi nööpe shokolaadi tempereerimisel, glasuuride valmistamisel või lihtsalt praadimiseks.
    Callebaut tagab kvaliteedi!

    4,80 €
    Tellimisel
  17. Kakaovõi, pulbriline, Callebaut, 600g

    Mycryo on 100% naturaalne toode, puhas kakaovõi pulbrina.
    Sobib suurepäraselt kasutamiseks šokolaadi tempereerimisel. Tempereerimiseks lisa 2% Mycryot sulatatud šokolaadile ning tempereeri nagu tavaliselt. Lisaväärtusena annab kakaovõi šokolaadile rohkem läiget ning kui tahkunud šokolaadi murda, siis "praks" on tugevam.
    Samuti sobib kasutamiseks praadimisel ja grillimisel. On kõrgema sulamistemperatuuriga kui või ning õlid, ei hakka suitsema. Mycryo aitab tuua välja erinevate toiduainete naturaalse maitse. Veereta näiteks köögivilju, liha, kala või kanaliha kakaovõi pulbris ning prae kuumal pannil või grillil. Mycryot võib segada ka maitserohelise või vürtsidega.

    18,25 € 17,34 €
    Tellimisel
  18. Karamelli dessertpasta, 90g, Braun

    Vahukoore, jäätise, magustoitude, glasuuride, želeede, küpsiste, makroonitäidiste ja keekside maitsestamiseks.
    Doseering 40-60 : 1000
    3,60 €
    Tellimisel
  19. Kirsi dessertpasta 100g

    Maitsesta magustoite, jäätiseid, makroonitäidiseid, torte, kooke, magustoite vms.
    3,70 € 3,51 €
    Tellimisel
  20. Kirsitäidis, 80% 1kg

    Mõnusalt magus, tervete marjadega kirsimoos. Sobib tortide ja kookide kaunistamiseks kui ka vahekihiks. Küpsetuskindel.
    Koostis: kivideta kirsid 80%, suhkur, vesi, mod. tärklis E1442, glükoos- ja fruktoossiirup, säilitusaine E202, happesuse regulaator E330.
    5,40 € 5,13 €
    Tellimisel