Muu tooraine

Muu tooraine

   

  1. Agaavisiirup, 500ml

    Kasuta valge suhkru asemel tervislikku agaaviiirupit. Agaavisiirup on madala glükeemilise koormusega magustaja. Lisaks suhkrutele sisaldab agaavisiirup kaaliumi- ja magneesiumiühendeid ning mõningaid mikroelemente. Parim enne: 23.01.2019
    Toodetud Mehhikos.
    6,60 € 5,61 €
    Tellimisel
  2. Agar agar (E406), 50g, Louis Francois

    Agar agar on teatud punamerevetikatest toodetud aine, mida saab kasutada loomse želatiini asendamiseks. Agar agarit kuumutatakse ning jahtumisel tekib geelitaoline aine.
    Aga agarit saab kasutada näiteks sefiiri, marmelaadi ja muude tarretatud maiustuste valmistamiseks. Sobib munavalge asendajaks - 1sl aga agarit võrdub umbes ühe munavalgega.
    Parim enne: 03/2020
    6,00 €
    Tellimisel
  3. Apelsini dessertpasta, 200g, Braun

    Apelsini dessertpasta => vahukoore, kreemide, jäätise, magustoitude, makroonitäidiste, glasuuride, zheleede, küpsiste ja keekside maitsestamiseks.
    5,40 € 5,13 €
    Tellimisel
  4. Apelsinikoorepasta, 400g

    Looduslik puuviljapasta igat liiki kvaliteetsete kondiitritoodete, jäätise, kreemide, dessertide jne valmistamiseks.

    Aromatiseerivad koostisosad: looduslik tsitruseõli, maitseained.
    Muud koostisosad: suhkur, apelsinikoored, happesuse regulaator sidrunhape, stabilisaator E466.

    Doseering 30-50 : 1000

    Hoida jahedas. Enne kasutamist segada.
    4,95 € 4,60 €
    Tellimisel
  5. Choco-Frizzy, shokolaadi/ sarapuupähklikreem, plaksuefektiga, 300g

    VarieGó Choco Frizzy - suus armsa plaksuefektiga!
    Šokolaadi-sarapuupähklikreem jäätise, dessertide ja kookide katteks, täidiseks või maitseks.
    Parim enne 30.09.2018

    5,90 € 5,61 €
    Tellimisel
  6. Claro - puuviljamaitseline želee/tarretise pulber, 200g

    Väga lihtsa vaevaga valmiv tarretis/želee, mida sobib kasutada kõikidel puuviljadel (sh kiivi või ananass).
    Lihtsalt vala vajalik kogus pulbrit ning suhkrut keeva vee või mahla sisse, lahusta ning kalla tordile või magustoidule.
    Parim enne 28.02.2019
    Säilit. toatemp, kuivas kohas.
    Kasutamine=> 100g Claro, 400g suhkur, 1000g vesi või mahl või vähenda koguseid proportsionaalselt. Segada Claro suhkruga ning valada keeva vee või mahla hulka, lasta keema tõusta. Valmis zheleed võib uuesti üles sulatada.
    Netokaal 500g.
    Toodetud Saksamaal.
    P.S Pilt on illustratiivne, näidates Claro kasutust, sh tarrendab ka tordi, millel kiivid!
    3,30 €
    Tellimisel
  7. Dessertpasta - Schwarzwaldi kirsiviin, 100g, Braun

    Vahukoore, kreemide, jäätise, dessertide, glasuuride, želeede, küpsiste ja keekside maitsestamiseks.
    Aromatiseerivad koostisosad: loodulsikud lõhna- ja maitseained. Muud koostisosad: Schwarzwaldi kirsiviin (60% vol); vesi, suhkur, paksendaja E466
    Doseering 40g : 1000g
    Sisaldab 60% kirsiviina
    Hoida suletult 20C juures ja kuivas.
    Parim enne: 31.03.2018

    4,70 € 2,35 €
    Tellimisel
  8. Flexi-Ice, pulbersegu pitsmattidele, Black 250g, Squares Kitchen

    Pulbersegu pitsmattidele, lisa vaid vesi!
    Segu valmistamine=> 100g toodet, lisada 150g jahutatud/ keedetud vett. Sega korralikult, kuni segu on ühtlase konsistentsiga. Määri segu ühtlaselt vormile, eemaldades liigse.


    Kuivamine=> Võid kuivatada toatemperatuuril, kuivamise aeg sõltuvalt õhuniiskusest. Protsessi kiirendamiseks võib asetada mati ahju-ca 20 minutit, 60-70C.

    Soovitame 15min möödudes kontrollida valmidust ja vajadusel jätkata ahjus kuivatamist. Eemalda pits õrnalt.

    Soovides värvilist pitsi, võib valmis segu värvida toiduvärvidega.

    Toodetud Inglismaal. Parim enne vt pakendil, netokaal 500g

    Turustaja Torditeadus OÜ www.torditeadus.ee
    13,80 € 13,11 €
    Tellimisel
  9. Flexi-Ice, pulbersegu pitsmattidele, Ivory 250g, Squares Kitchen

    Pulber pitsmattidele, lisa vaid vesi!
    Segu valmistamine=> 100g toodet, lisada 150g jahutatud/ keedetud vett. Sega korralikult, kuni segu on ühtlase konsistentsiga. Määri segu ühtlaselt vormile, eemaldades liigse.


    Kuivamine=> Võid kuivatada toatemperatuuril, kuivamise aeg sõltuvalt õhuniiskusest. Protsessi kiirendamiseks võib asetada mati ahju-ca 20 minutit, 60-70C.

    Soovitame 15min möödudes kontrollida valmidust ja vajadusel jätkata ahjus kuivatamist. Eemalda pits õrnalt.

    Soovides värvilist pitsi, võib valmis segu värvida toiduvärvidega.

    Toodetud Inglismaal. Parim enne vt pakendil, netokaal 500g

    Turustaja Torditeadus OÜ www.torditeadus.ee
    13,20 €
    Tellimisel
  10. Flexi-iCe, pulbersegu pitsmattidele, kuldne, 150g, Squires-Kitchen

    Pitsmattidele pulber, lisa vaid vesi.
    Lisainfo allpool.

    21,60 € 20,52 €
    Tellimisel
  11. Flexi-Ice, pulbersegu pitsmattidele, punane 250g, Squares Kitchen

    Pulber pitsmattidele, lisa vaid vesi!
    Segu valmistamine=> 100g toodet, lisada 150g jahutatud/ keedetud vett. Sega korralikult, kuni segu on ühtlase konsistentsiga. Määri segu ühtlaselt vormile, eemaldades liigse.
    Parim enne 13.10.2018


    Kuivamine=> Võid kuivatada toatemperatuuril, kuivamise aeg sõltuvalt õhuniiskusest. Protsessi kiirendamiseks võib asetada mati ahju-ca 20 minutit, 60-70C.

    Soovitame 15min möödudes kontrollida valmidust ja vajadusel jätkata ahjus kuivatamist. Eemalda pits õrnalt.

    Soovides värvilist pitsi, võib valmis segu värvida toiduvärvidega.

    Toodetud Inglismaal. Parim enne vt pakendil, netokaal 500g

    Turustaja Torditeadus OÜ www.torditeadus.ee

    13,20 € 12,54 €
    Tellimisel
  12. Flexi-iCe, pulbersegu pitsmattidele, Squires-Kitchen, 500g


    Pitsmattidele pulber, lisa vaid vesi.
    Lisainfo allpool.
    17,90 €
    Tellimisel
  13. Flexi-Ice, valge pulbersegu pitsmattidele, 250g, Squires Kitchen

    Pulber pitsmattidele, lisa vaid vesi!
    Segu valmistamine=> 100g toodet, lisada 150g jahutatud/ keedetud vett. Sega korralikult, kuni segu on ühtlase konsistentsiga. Määri segu ühtlaselt vormile, eemaldades liigse.


    Kuivamine=> Võid kuivatada toatemperatuuril, kuivamise aeg sõltuvalt õhuniiskusest. Protsessi kiirendamiseks võib asetada mati ahju-ca 20 minutit, 60-70C.

    Soovitame 15min möödudes kontrollida valmidust ja vajadusel jätkata ahjus kuivatamist. Eemalda pits õrnalt.

    Soovides värvilist pitsi, võib valmis segu värvida toiduvärvidega.

    Toodetud Inglismaal. Parim enne vt pakendil, netokaal 500g

    Turustaja Torditeadus OÜ www.torditeadus.ee
    12,60 €
    Tellimisel
  14. Glasuurgeel läbipaistev (Piping gel) 283g - Wilton

    Läbipaistev glasuurgeel tortide kaunistamiseks. Tooni erinevat värvi toiduvärvidega näiteks jõgede/järvede jäljendamiseks; tordile sõnumite kirjutamiseks.
    Koostis: maisisiirup, suhkur, vesi, modifitseeritud tärklis, emulgaator E406, säilitusaine E202, sidrunhape, antioksüdant E331.
    6,00 € 3,00 €
    Tellimisel
  15. Glütseriin, 35ml, PME

    Kasuta glütseriini RI juures ja samuti modelleerimishokolaadi valmistades.

    2,70 € 2,57 €
    Tellimisel
  16. Hõbedane isomalt (silver sparkle) 125g, Squires Kitchen

    Isomalt´iga saab valmistada imelisi klaasjaid dekoratsioone. Sulata seda mikrolaineahjus ning valmista meelepäraseid kaunistusi vormidega või ilma.

    8,80 € 8,36 €
    Tellimisel
  17. Itaalia modelleerimispasta "Saracino", 1kg

    Väga heade omadustega modelleerimismass. Maailmas kiirelt tuntust koguv voolimismass, mis on saanud positiivset tagasisidet paljudelt professionaalidelt.
    Tootes ei ole kasutatud hüdrogeenitud rasvu, on gluteenivaba.
    Toode sisaldab LAKTOOSI; võib sisaldada MUNA, PÄHKLEID, SOJAUBE.

    21,00 €
    Tellimisel
  18. Itaalia modelleerimispasta "Saracino", 250g

    Väga heade omadustega modelleerimismass. Maailmas kiirelt tuntust koguv voolimismass, mis on saanud positiivset tagasisidet paljudelt professionaalidelt.
    Tootes ei ole kasutatud hüdrogeenitud rasvu, on gluteenivaba.
    Toode sisaldab LAKTOOSI; võib sisaldada MUNA, PÄHKLEID, SOJAUBE.

    8,20 €
    Tellimisel
  19. Kakaovõi, nööbid, Lubeca, 200g

    Kasuta neid ehtsaid kakaovõi nööpe shokolaadi tempereerimisel, glasuuride valmistamisel või lihtsalt praadimiseks.
    Callebaut tagab kvaliteedi!
    4,80 €
    Tellimisel
  20. Kakaovõi, pulbriline, Callebaut, 600g

    Mycryo on 100% naturaalne toode, puhas kakaovõi pulbrina.
    Sobib suurepäraselt kasutamiseks šokolaadi tempereerimisel. Tempereerimiseks lisa 2% Mycryot sulatatud šokolaadile ning tempereeri nagu tavaliselt. Lisaväärtusena annab kakaovõi šokolaadile rohkem läiget ning kui tahkunud šokolaadi murda, siis "praks" on tugevam.
    Samuti sobib kasutamiseks praadimisel ja grillimisel. On kõrgema sulamistemperatuuriga kui või ning õlid, ei hakka suitsema. Mycryo aitab tuua välja erinevate toiduainete naturaalse maitse. Veereta näiteks köögivilju, liha, kala või kanaliha kakaovõi pulbris ning prae kuumal pannil või grillil. Mycryot võib segada ka maitserohelise või vürtsidega.
    18,25 € 17,34 €
    Tellimisel