Shokolaad, tarvikud

Shokolaad, tarvikud

   

  1. Callebaut ekstratume kuvertüür, 70.5%, 2,5kg

    Kvaliteet!
    Koostis=>kakaomass, suhkur, vähendatud rasvasisaldusega kakao, emulgaator E322, maitse- ja lõhnaaine looduslik vanill. Võib sisaldada vähesel määral piimavalku.
    Toodetud Belgias.
    37,20 €
    Tellimisel
  2. Callebaut piimašokolaadi kuvertüür, 33.6%, 2,5kg

    Kvaliteetne Belgia šokolaad. Kakaosisaldus vähemalt 33.6%
    37,20 €
    Tellimisel
  3. Callebaut tume kuvertüür, 54,5%, 2,5kg

    Shveitsi kvaliteetshokolaadi tootja-Callebaut-poolt suurepärane ekstra tume kuvertüür-min. kakaosisaldusega 54,5%

    Koostis=>kakaomass, suhkur, vähendatud rasvasisaldusega kakao, emulgaator E322, maitse- ja lõhnaaine looduslik vanill. Võib sisaldada vähesel määral piimavalku.
    Toodetud Belgias.
    35,90 €
    Tellimisel
  4. Callebaut valge šokolaadi kuvertüür 25% 2,5kg

    Kasuta neid ehtsaid kakaovõi nööpe shokolaadi tempereerimisel, glasuuride valmistamisel.
    Callebaut tagab kvaliteedi!
    Kvaliteetne Belgia šokolaad, minimaalne kakaosisaldus 25%
    36,00 €
    Tellimisel
  5. Kakaovõi, nööbid, Lubeca, 200g

    Kasuta neid ehtsaid kakaovõi nööpe shokolaadi tempereerimisel, glasuuride valmistamisel või lihtsalt praadimiseks.
    Callebaut tagab kvaliteedi!
    4,80 €
    Tellimisel
  6. Kakaovõi, pulbriline, Callebaut, 600g

    Mycryo on 100% naturaalne toode, puhas kakaovõi pulbrina.
    Sobib suurepäraselt kasutamiseks šokolaadi tempereerimisel. Tempereerimiseks lisa 2% Mycryot sulatatud šokolaadile ning tempereeri nagu tavaliselt. Lisaväärtusena annab kakaovõi šokolaadile rohkem läiget ning kui tahkunud šokolaadi murda, siis "praks" on tugevam.
    Samuti sobib kasutamiseks praadimisel ja grillimisel. On kõrgema sulamistemperatuuriga kui või ning õlid, ei hakka suitsema. Mycryo aitab tuua välja erinevate toiduainete naturaalse maitse. Veereta näiteks köögivilju, liha, kala või kanaliha kakaovõi pulbris ning prae kuumal pannil või grillil. Mycryot võib segada ka maitserohelise või vürtsidega.
    18,25 € 17,34 €
    Tellimisel
  7. Kuvertüür Callebaut, valge 25,9%, 200g

    Kasuta neid nööpe kaunistuste, glasuuride valmistamisel ning ganache's.
    Callebaut tagab kvaliteedi!
    3,20 € 3,04 €
    Tellimisel
  8. Kuvertüür, apelsinimaitseline (oranzhid nööbid), 200g, Callebaut

    Soovitame kvaliteeti!
    Belgia kvaliteetshokolaadi tootja-Callebaut-poolt suurepärase maitsega apelsinikuvertüür.
    4,60 € 4,37 €
    Tellimisel
  9. Kuvertüür, ekstra tume-70,4%, 200g, Callebaut,

    Belgia kvaliteetshokolaadi tootja-Callebaut-poolt suurepärane ekstra tume kuvertüür-min. kakaosisaldusega 70,4%

    3,20 € 3,04 €
    Tellimisel
  10. Kuvertüür, tume- 54,5%, 200g, Callebaut

    Belgia kvaliteetshokolaadi tootja-Callebaut-poolt suurepärane ekstra tume kuvertüür-min. kakaosisaldusega 54,5%

    Koostis=>kakaomass, suhkur, vähendatud rasvasisaldusega kakao, emulgaator E322, maitse- ja lõhnaaine looduslik vanill. Võib sisaldada vähesel määral piimavalku.
    Toodetud Belgias.
    Pakendatud 200g pakkides.
    3,00 €
    Tellimisel
  11. Läikivad tumeda shokolaadi graanulid, Callebaut, 200g

    Tumeda shokolaadi graanulid 200g. Ühe graanuli läbimõõt 1,5-2,7mm
    Läikiv purustatud tume kuvertüür.
    Koostis: suhkur, piimarasv, kakaopulber,
    kakaomass, emulgaator E322, looduslik
    vanilli lõhna- ja maitseaine.
    Parim enne 08.06.2019
    Toodetud Belgias
    Netokaal 200g

    4,10 € 3,49 €
    Tellimisel
  12. Lubeca Fehmarn tume kuvertüür 60%, 2,5kg (plokk)

    Suur šokolaadikuvertüüri tahvel.
    - suurepärane tekstuur
    - tumedale šokolaadile annavad maitset röstitud kakaooad
    - hea kasutada sokolaadikaunistuste tegemiseks (nt laastud, krussid jne) või kasutamiseks kookides, tortides, trühvlites (ganache, mousse jne)
    Toodetud Saksamaal.
    Parim enne 31.10.2018
    30,00 € 28,50 €
    Tellimisel
  13. Mustrikile "Baba"

    Kuidas kasutada: vala lehele tempereeritud šokolaad, aja spaatliga laiali. Pane vähemalt 20 minutiks külmkappi tahenema enne kui eemaldad kile.
    Mõõdud: 25x40cm

    4,80 € 4,56 €
    Tellimisel
  14. Mustrikile "Foliation"

    Kuidas kasutada: vala lehele tempereeritud šokolaad, aja spaatliga laiali. Pane vähemalt 20 minutiks külmkappi tahenema enne kui eemaldad kile.
    Mõõdud: 25x40cm

    4,80 € 4,56 €
    Tellimisel
  15. Mustrikile "Kirjud triibud"

    Kuidas kasutada: vala lehele tempereeritud šokolaad, aja spaatliga laiali. Pane vähemalt 20 minutiks külmkappi tahenema enne kui eemaldad kile.
    Mõõdud: 39cmx29cm
    2,40 €
    Tellimisel
  16. Mustrikile Liblikad, 1tk

    Vala mustrikilele tempereeritud šokolaad, aja spaatliga laiali ning aseta vähemalt 20 minutiks külmkappi tahenema. Siis eemalda kile.

    4,80 € 4,56 €
    Tellimisel
  17. Piimašokolaadi kuvertüür karamelliga, Callebaut, 200g

    Sobib suurepäraselt trühvlite, ganache`i ja muude maiustuste valmistamiseks.
    Koostis: suhkur, kakaovõi, piimapulber, kakaomass, karamelliseeritud suhkur, emulgaator: sojaletsitiin, aroom, naturaalne vanilliaroom, kakao

    3,50 € 3,33 €
    Tellimisel
  18. Piimašokolaadi kuvertüür, 33.6%, 200g, Callebaut

    Shveitsi kvaliteetshokolaadi tootja-Callebaut-poolt suurepärane piimakuvertüür-min. kakaosisaldusega 33.6%

    Koostis=>kakaomass, suhkur, kakao, emulgaator sojaletsitiin, maitse- ja lõhnaaine looduslik vanill. Võib sisaldada vähesel määral piimavalku.
    Toodetud Belgias.
    Pakendatud 200g pakkides.

    3,20 € 3,04 €
    Tellimisel
  19. Piimašokolaadist pralineetopsid kommide valmistamiseks 63tk

    Valmista meelepärase maitsega täidis, täida topsid, "kaaneta" šokolaadiga ja kommid ongi valmis.
    Komme võid veel kasta sulašokolaadiga ning veeretada näiteks vahvlipuistes.

    7,80 € 6,63 €
    Tellimisel
  20. Piparmündimaitseline sulatusglasuur 340g, PME

    Maitsvad nööbid, mida on väga lihtne kasutada. Siidise tekstuuriga, võib sulatada nii mikrolaineahjus kui vesivannil. Kasuta modelleerimiseks, dippimiseks või muul viisil kaunistamiseks. Üles sulatatud nööpe võib uuesti sulatada mitu korda.
    NIPP! Valmista ise modelleerimisšokolaadi:
    340g Candy Melts nööpe
    100g glükoosisiirupit
    Sulata nööpid, sega hulka glükoosisiirup. Sega läbi (ära üle sega!), pane saadud segu kilekotti ning lase massil jahtuda 12 tundi.
    Seejärel on mass valmis voolimiseks! Tee sellest näiteks lilli, mõmmisid või midagi muud.
    Vaata õpetust allpool olevalt lingilt.
    5,20 €
    Tellimisel