TOORAINE, KAUNISTUSED

   

  1. 3D tordikaunistus printsessiga, shokolaadist plaat, mis läbi vastava programmi elama hakkab

    Viimase aja hitt-toode - 3D shokolaadiplaat, mis läbi "äpi" elama hakkab. Paljud nimetavad liitreaalsus.
    Plaadi mõõt 55.5x7cm.

    Koostisosad: piimashokolaad-41% kakaod (suhkur, kakaovõi, kakaopasta, piimapulber, naturaalne vanilje maitseaine).
    Pildi koostisosad: kakaovõi, suhkur, toiduvärvid E153, E171, E172, E100, E132, E120

    Võib sisaldada soja. Säilitada temperatuuril 16-20 kraadi.

    Kasutamiseks lae oma nutiseadmesse *app* nimega Magic xperience ning järgi sealseid juhiseid.

    Illustreeriv video internetist: https://www.youtube.com/watch?v=JBCkIHcnSzo

    7,50 € 5,63 €
    Tellimisel
  2. 3D tordikaunistus superkangelasega, shokolaadist plaat, mis läbi vastava programmi elama hakkab

    Viimase aja hitt-toode - 3D shokolaadiplaat, mis läbi "äpi" elama hakkab. Paljud nimetavad liitreaalsus.
    Plaadi mõõt 55.5x7cm.

    Koostisosad: piimashokolaad-41% kakaod (suhkur, kakaovõi, kakaopasta, piimapulber, naturaalne vanilje maitseaine).
    Pildi koostisosad: kakaovõi, suhkur, toiduvärvid E153, E171, E172, E100, E132.

    Võib sisaldada soja. Säilitada temperatuuril 16-20 kraadi.

    Kasutamiseks lae oma nutiseadmesse *app* nimega Magic xperience ning järgi sealseid juhiseid.

    Illustreeriv video internetist: https://www.youtube.com/watch?v=JBCkIHcnSzo

    7,50 € 5,63 €
    Tellimisel
  3. Agaavisiirup, 500ml

    Kasuta valge suhkru asemel tervislikku agaaviiirupit. Agaavisiirup on madala glükeemilise koormusega magustaja. Lisaks suhkrutele sisaldab agaavisiirup kaaliumi- ja magneesiumiühendeid ning mõningaid mikroelemente.
    Toodetud Mehhikos.

    6,60 € 6,27 €
    Tellimisel
  4. Alaska-express Aprikoos, 100g

    Põhiretsept:
    200g Alaska-expressi
    250g vedelikku (20-25 kraadi)
    1000g suhkruta vahukoort
    Vahustada koor ilma suhkruta. Segada Alaska-express vedelikuga ning segada vahukoor sinna hulka.
    2,80 €
    Tellimisel
  5. Alaska-Express Cappuccino, 100g

    Külmutuskindel vahukoorestabilisaator.
    Põhiretsept:
    200g Alaska-expressi
    250g vedelikku (20-25C)
    1000g suhkruta vahukoort

    Vahustada koor ilma suhkruta. Segada Alaska express vedelikuga ning segada vahukoor sinna hulka.
    2,70 €
    Tellimisel
  6. Alaska-express Jogurt-Laim, 100g

    Külmutuskindel, marjatükkidega vahukoorestabilisaator.
    Põhiretsept=>500 g pulbrit, 1000g vedelik, 1000g suhkruta vahukoor. Vahusta koor, sega antud pulber vedelikuga ning lisa sinna hulka vahukoor.
    Koostis=>suhkur, lahja jogurti pulber, glükoos, laimipulber, laimimahlapulber, maltodekstriin, võipiimapulber, zhelatiin, mod.tärklis, E1422, maitse-ja lõhnaained, paksendaja jaanipuuleivajahu, happ.reg.sidrunhape
    2,70 €
    Tellimisel
  7. Alaska-Express Õun, 100g

    Külmutuskindel õunatükkidega vahukoorestabilisaator.
    Põhiretsept:
    200g Alaska-expressi
    250g vedelikku (20-25C)
    1000g suhkruta vahukoort
    Vahustada koor ilma suhkruta. Segada Alaska-express vedelikuga ning segada vahukoor sinna hulka.
    2,70 €
    Tellimisel
  8. Alaska-express Veriapelsin, 1kg

    Külmutuskindel puuviljatükkkidega stabilisaator.
    Põhiretsept:
    200g Alaska-express
    250g vedelik (20-25C)
    1000g suhkruta vahukoor
    Vahustada koor ilma suhkruta. Segada Alaska-express vedelikuga ning segada vahukoor sinna hulka.

    16,80 € 15,96 €
    Tellimisel
  9. Apelsini dessertpasta, 200g, Braun

    Apelsini dessertpasta => vahukoore, kreemide, jäätise, magustoitude, makroonitäidiste, glasuuride, zheleede, küpsiste ja keekside maitsestamiseks.
    5,40 € 5,13 €
    Tellimisel
  10. Apelsinikoorepasta, 400g

    Looduslik puuviljapasta igat liiki kvaliteetsete kondiitritoodete, jäätise, kreemide, dessertide jne valmistamiseks.

    Aromatiseerivad koostisosad: looduslik tsitruseõli, maitseained.
    Muud koostisosad: suhkur, apelsinikoored, happesuse regulaator sidrunhape, stabilisaator E466.

    Doseering 30-50 : 1000

    Hoida jahedas. Enne kasutamist segada.

    4,95 € 4,60 €
    Tellimisel
  11. Brändi dessertpasta, 100g

    Koostis: brändi 38% vol, glükoosi-fruktoosi-
    siirup, vesi, karamell, paksendaja ksantaankummi,
    maitse- ja lõhnaainete ekstraktid.
    Doseering 40g/1000g kohta

    Säilitamine külmikus.
    Toodetud Saksamaal

    3,60 € 3,42 €
    Tellimisel
  12. Callebaut ekstratume kuvertüür, 70.5%, 2,5kg

    Kvaliteet!
    Koostis=>kakaomass, suhkur, vähendatud rasvasisaldusega kakao, emulgaator E322, maitse- ja lõhnaaine looduslik vanill. Võib sisaldada vähesel määral piimavalku.
    Toodetud Belgias.
    37,20 €
    Tellimisel
  13. Callebaut piimašokolaadi kuvertüür, 33.6%, 2,5kg

    Kvaliteetne Belgia šokolaad. Kakaosisaldus vähemalt 33.6%
    37,20 €
    Tellimisel
  14. Callebaut tume kuvertüür, 54,5%, 2,5kg

    Shveitsi kvaliteetshokolaadi tootja-Callebaut-poolt suurepärane ekstra tume kuvertüür-min. kakaosisaldusega 54,5%

    Koostis=>kakaomass, suhkur, vähendatud rasvasisaldusega kakao, emulgaator E322, maitse- ja lõhnaaine looduslik vanill. Võib sisaldada vähesel määral piimavalku.
    Toodetud Belgias.
    35,90 €
    Tellimisel
  15. Callebaut valge šokolaadi kuvertüür 25% 2,5kg

    Kasuta neid ehtsaid kakaovõi nööpe shokolaadi tempereerimisel, glasuuride valmistamisel.
    Callebaut tagab kvaliteedi!
    Kvaliteetne Belgia šokolaad, minimaalne kakaosisaldus 25%
    36,00 €
    Tellimisel
  16. Cara Crakine - krõbe täidis piima-ja karamellišokolaadist, 200g

    Krõbe kasutusvalmis täidis piima- ja karamellišokolaadist.
    Parim enne 19.01.18

    4,50 € 4,28 €
    Tellimisel
  17. Choco-Frizzy, shokolaadi/ sarapuupähklikreem, plaksuefektiga, 300g

    VarieGó Choco Frizzy - suus armsa plaksuefektiga!

    Šokolaadi-sarapuupähklikreem jäätise, dessertide ja kookide katteks, täidiseks või maitseks.
    5,90 € 5,61 €
    Tellimisel
  18. Claro - puuviljamaitseline želee/tarretise pulber, 200g

    Väga lihtsa vaevaga valmiv tarretis/želee, mida sobib kasutada kõikidel puuviljadel (sh kiivi või ananass).
    Lihtsalt vala vajalik kogus pulbrit ning suhkrut keeva vee või mahla sisse, lahusta ning kalla tordile või magustoidule.
    Parim enne 31.07.2018
    Säilit. toatemp, kuivas kohas.
    Kasutamine=> 100g Claro, 400g suhkur, 1000g vesi või mahl või vähenda koguseid proportsionaalselt. Segada Claro suhkruga ning valada keeva vee või mahla hulka, lasta keema tõusta. Valmis zheleed võib uuesti üles sulatada.
    Netokaal 500g.
    Toodetud Saksamaal.
    P.S Pilt on illustratiivne, näidates Claro kasutust, sh tarrendab ka tordi, millel kiivid!
    3,30 €
    Tellimisel