Vahukoor, vahukoore tugevdajad

Vahukoor, vahukoore tugevdajad

   

  1. Alaska-express Aprikoos, 100g

    Põhiretsept:
    200g Alaska-expressi
    250g vedelikku (20-25 kraadi)
    1000g suhkruta vahukoort
    Vahustada koor ilma suhkruta. Segada Alaska-express vedelikuga ning segada vahukoor sinna hulka.

    2,80 € 2,66 €
    Tellimisel
  2. Alaska-Express Cappuccino, 100g

    Külmutuskindel vahukoorestabilisaator.
    Põhiretsept:
    200g Alaska-expressi
    250g vedelikku (20-25C)
    1000g suhkruta vahukoort

    Vahustada koor ilma suhkruta. Segada Alaska express vedelikuga ning segada vahukoor sinna hulka.
    2,70 €
    Tellimisel
  3. Alaska-express Jogurt-Laim, 100g

    Külmutuskindel, marjatükkidega vahukoorestabilisaator.
    Põhiretsept=>500 g pulbrit, 1000g vedelik, 1000g suhkruta vahukoor. Vahusta koor, sega antud pulber vedelikuga ning lisa sinna hulka vahukoor.
    Koostis=>suhkur, lahja jogurti pulber, glükoos, laimipulber, laimimahlapulber, maltodekstriin, võipiimapulber, zhelatiin, mod.tärklis, E1422, maitse-ja lõhnaained, paksendaja jaanipuuleivajahu, happ.reg.sidrunhape
    2,70 €
    Tellimisel
  4. Alaska-Express Õun, 100g

    Külmutuskindel õunatükkidega vahukoorestabilisaator.
    Põhiretsept:
    200g Alaska-expressi
    250g vedelikku (20-25C)
    1000g suhkruta vahukoort
    Vahustada koor ilma suhkruta. Segada Alaska-express vedelikuga ning segada vahukoor sinna hulka.
    Parim enne: 31.10.2018
    2,70 €
    Tellimisel
  5. Alaska-Express Õun, 1kg

    Külmutuskindel õunatükkidega vahukoorestabilisaator.
    Põhiretsept:
    200g Alaska-expressi
    250g vedelikku (20-25C)
    1000g suhkruta vahukoort
    Vahustada koor ilma suhkruta. Segada Alaska-express vedelikuga ning segada vahukoor sinna hulka.
    Parim enne: 31.10.2018
    16,20 €
    Tellimisel
  6. Alaska-express Veriapelsin, 1kg

    Külmutuskindel puuviljatükkkidega stabilisaator.
    Põhiretsept:
    200g Alaska-express
    250g vedelik (20-25C)
    1000g suhkruta vahukoor
    Vahustada koor ilma suhkruta. Segada Alaska-express vedelikuga ning segada vahukoor sinna hulka.

    16,80 € 15,96 €
    Tellimisel
  7. Taimne köögikoor,Debic Vegetop, 1L, ainult järeletulemisega

    Uus tase taimse päritoluga tootel!
    Taimne koor, suhkruta, sobib kuumutamiseks, vahustamiseks. Tootele on lisatud stabilisaator, sellega on kreemi püsivus tagatud.
    Lisainfo allpool=>
    3,60 € 3,42 €
    Tellimisel
  8. Vahukoor, Slastena (suhkruga taimne koor), 1liiter

    Suhkruga taime vahukreem tortidele ja dessertidele, täidiste valmistamiseks ning kaunistamiseks, jäätise valmistamiseks.
    Kasutamine: enne vahustamist jahutada temperatuurile 2-6C 12 tunni jooksul.
    Vahustada 4-6 minutit, kuni soovitud koostise saavutamiseni. Vahustamisel suureneb kreemi maht mitmekordselt. Valmis kreem ei kaota tekstuuri ja maitseomadusi 7 päeva jooksul. Erinevate siirupite ja essentised lisamisel ei kaota kreem oma omadusi.
    Säilitada temperatuuril 2-20C.
    Peale avamist säilitada külmikus ja kasutada ära 7 päeva jooksul.

    Suuremate koguste tellimiseks palun kirjutada info@seikluskohvik.ee
    2,40 €
    Tellimisel
  9. Vahukoor, Uniwhip (suhkruga taimne koor), 1liiter

    Taimne vahukoor, õhuline ja püsiv.
    * sisaldab piimavalku
    2,40 €
    Tellimisel
  10. Vahukoorestabilisaator, aprikoos, 1kg

    Põhiretsept:
    200g Alaska-expressi
    250g vedelikku (20-25kraadi)
    1000g suhkruta vahukoort
    Vahustada koor ilma suhkruta. Segada Alaska-express vedelikuga ning segada vahukoor sinna hulka.
    Koostis: suhkur, aprikoosipulber (kuivatatud aprikoosid, maltodekstriin, maisitärklis, suhkur, looduslik maitse- ja lõhnaaine. zelatiin, sidrunhape, toiduvärv riboflaviin.
    Parim enne: 31.12.2017
    Hoida suletult, kuivas ja jahedas kohas.
    Tootja: Martin Braun
    Toodetud Saksamaal.

    16,80 € 12,60 €
    Tellimisel
  11. Vahukoorestabilisaator, cappuccino, 1kg, Braun

    Külmutuskindel, marjatükkidega vahukoorestabilisaator.
    Põhiretsept=>200g pulbrit, 250g vedelik, 1000g suhkruta vahukoor. Vahusta koor, sega antud pulber vedelikuga ning lisa sinna hulka vahukoor.
    Koostis=>suhkur, shokolaadihelbed (suhkur, kakaomass, lahja kakao, kakaovõi), glükoosisiirup, emulgaator päevalilleletsitiin, zelatiin, röstitud kohv, lõssipulber, piimasuhkur, karamell, taimeõli.
    14,40 € 13,68 €
    Tellimisel
  12. Vahukoorestabilisaator, jogurt-laim, 1kg

    Külmutuskindel, marjatükkidega vahukoorestabilisaator.
    Põhiretsept=>500 g pulbrit, 1000g vedelik, 1000g suhkruta vahukoor. Vahusta koor, sega antud pulber vedelikuga ning lisa sinna hulka vahukoor.
    Koostis=>suhkur, lahja jogurti pulber, glükoos, laimipulber, laimimahlapulber, maltodekstriin, võipiimapulber, zhelatiin, mod.tärklis, E1422, maitse-ja lõhnaained, paksendaja jaanipuuleivajahu, happ.reg.sidrunhape

    17,90 € 17,01 €
    Tellimisel
  13. Vahukoorestabilisaator, maasika, 1kg

    Külmutuskindel, marjatükkidega vahukoorestabilisaator. Muudab kreemi püsivaks ning annab väga hea maitse!
    Põhiretsept=>200g pulbrit, 250g vedelik (20-255 kraadi), 1000g suhkruta vahukoor. Vahusta koor, sega antud pulber vedelikuga ning lisa sinna hulka vahukoor.
    Koostis=>suhkur, glükoos, maasikalisand: kuivatatud maasikad, maltodekstriin, happ.reg.sidrunhape, toiduvärv punapeet, , zhelatiin, maitse-ja lõhnaained. Sisaldab 6,5% kuivatatud maasikaid.
    17,80 € 16,91 €
    Tellimisel
  14. Vahukoorestabilisaator, maasikas, 100g

    Külmutuskindel, marjatükkidega vahukoorestabilisaator. Muudab kreemi püsivaks ja annab väga hea maitse!
    Põhiretsept=>200g pulbrit, 250g vedelik, 1000g suhkruta vahukoor. Vahusta koor, sega antud pulber vedelikuga ning lisa sinna hulka vahukoor.
    Koostis=>suhkur, glükoos, maasikalisand: kuivatatud maasikad, maltodekstriin, happ.reg.sidrunhape, toiduvärv punapeet, , zhelatiin, maitse-ja lõhnaained. Sisaldab 6,5% kuivatatud maasikaid.
    2,70 €
    Tellimisel
  15. Vahukoorestabilisaator, mango, 100g

    Külmutuskindel, marjatükkidega vahukoorestabilisaator. Muudab kreemi püsivaks ja annab väga hea maitse!
    Põhiretsept=>200g pulbrit, 250g vedelik (20-25 kraadi), 1000g suhkruta vahukoor. Vahusta koor, sega antud pulber vedelikuga ning lisa sinna hulka vahukoor.
    Koostis=>suhkur, glükoos, mangolisand: glükoosisiirup, mangopüreepulber, želatiin, modifitseeritud tärklis, happesuse regulaator sidrunhape, lõhna- ja maitseaine, toiduvärv beetakaroteen
    2,70 €
    Tellimisel
  16. Vahukoorestabilisaator, mango, 1kg

    Külmutuskindel, marjatükkidega vahukoorestabilisaator.
    Põhiretsept=>200g pulbrit, 250g vedelik (20-25 kraadi), 1000g suhkruta vahukoor. Vahusta koor, sega antud pulber vedelikuga ning lisa sinna hulka vahukoor.
    Koostis=>suhkur, glükoos, mangolisand: glükoosisiirup, mangopüreepulber, želatiin, modifitseeritud tärklis, happesuse regulaator sidrunhape, lõhna- ja maitseaine, toiduvärv beetakaroteen
    19,20 € 18,24 €
    Tellimisel
  17. Vahukoorestabilisaator, neutraalne, 100g

    Külmutuskindel, vahukoorestabilisaator.
    Põhiretsept=>150g pulbrit, 200g vedelik, 1000g suhkruta vahukoor. Vahusta koor, sega antud pulber vedelikuga ning lisa sinna hulka vahukoor.
    Koostis=>suhkur, laktoos, dekstroos, želatiin, paksendaja E410, looduslik lõhna- ja maitseaine (sh piima koostisosad)
    2,70 €
    Tellimisel
  18. Vahukoorestabilisaator, neutraalne, 1kg

    Külmutuskindel, vahukoorestabilisaator. Muudab kreemi püsivaks.
    Põhiretsept=>150g pulbrit, 200g (20-25 kraadi) vedelik, 1000g suhkruta vahukoor. Vahusta koor, sega antud pulber vedelikuga ning lisa sinna hulka vahukoor.
    Koostis=>suhkur, laktoos, dekstroos, želatiin, paksendaja E410, looduslik lõhna- ja maitseaine (sh piima koostisosad)

    13,80 € 13,11 €
    Tellimisel
  19. Vahukoorestabilisaator, shokolaadi, 1kg

    Külmutuskindel vahukoorestabilisaator.
    Põhiretsept=>200g pulbrit, 250g vedelik, 1000g suhkruta vahukoor. Vahusta koor, sega antud pulber vedelikuga ning lisa sinna hulka vahukoor.
    Koostis=>suhkur, lahja kakao,zelatiin, paakumisvastane aine E170.
    14,95 € 14,20 €
    Tellimisel
  20. Vahukoorestabilisaator, sidruni, 1kg

    Külmutuskindel, sidrunimaitseline vahukoorestabilisaator.
    Põhiretsept=>200g pulbrit, 250g vedelik, 1000g suhkruta vahukoor. Vahusta koor, sega antud pulber vedelikuga ning lisa sinna hulka vahukoor.
    Koostis=>suhkur, sidrunipulber (suhkur, sidrunimahlapulber, maisitärklis, maltodekstriin, apelsinimahlapulber, looduslik maitse- ja lõhnaaine), glükoos, zhelatiin, mod tärklis E1422, happesuse regulaator sidrunhape, looduslik sidruni maitse- ja lõhnaaine.

    13,20 € 12,54 €
    Tellimisel