Vahukoor, vahukoore tugevdajad

Vahukoor, vahukoore tugevdajad

   

  1. Alaska-Express Cappuccino, 100g

    Külmutuskindel vahukoorestabilisaator.
    Põhiretsept:
    200g Alaska-expressi
    250g vedelikku (20-25C)
    1000g suhkruta vahukoort

    Vahustada koor ilma suhkruta. Segada Alaska express vedelikuga ning segada vahukoor sinna hulka.
    2,70 € 2,57 €
    Tellimisel
  2. Alaska-Express Õun, 100g

    Külmutuskindel õunatükkidega vahukoorestabilisaator.
    Põhiretsept:
    200g Alaska-expressi
    250g vedelikku (20-25C)
    1000g suhkruta vahukoort
    Vahustada koor ilma suhkruta. Segada Alaska-express vedelikuga ning segada vahukoor sinna hulka.
    Parim enne: 31.10.2018

    2,70 € 2,57 €
    Tellimisel
  3. Alaska-Express Õun, 1kg

    Külmutuskindel õunatükkidega vahukoorestabilisaator.
    Põhiretsept:
    200g Alaska-expressi
    250g vedelikku (20-25C)
    1000g suhkruta vahukoort
    Vahustada koor ilma suhkruta. Segada Alaska-express vedelikuga ning segada vahukoor sinna hulka.
    Parim enne: 31.10.2018

    16,20 € 13,77 €
    Tellimisel
  4. ALASKA-EXPRESS VAARIKAS, 100g, Braun

    Külmutuskindel marjatükkidega vahukoorestabilisaator. Järgi järgmist retsept või võid veidi lisada ka lihtsalt vahukoorekreemi maitsestamiseks ja tugevama tekstuuri andmiseks otse kreemi hulka.
    Põhiretsept:
    200g Alaska-express
    250g vedelik (20-25C)
    1000g suhkruta vahukoort
    Vahusta koor ilma suhkruta. Sega Alaska-Express vedelikuga ning sega vahukoor sinna hulka.
    2,90 €
    Tellimisel
  5. Alaska-Express Veriapelsin, 100g

    Külmutuskindel puuviljatükkidega vahukoore stabilisaator.
    Põhiretsept: 200g Alaska-Expressi
    250g vedelikku (20-25C)
    1000 g suhkruta vahukoortVahustada vahukoor ilma suhkruta. Segada Alaska express vedelikuga ning segada vahukoor sinna hulka.
    Parim enne: 31.03.2018
    2,70 € 1,35 €
    Tellimisel
  6. Alaska-express Veriapelsin, 1kg

    Külmutuskindel puuviljatükkkidega stabilisaator.
    Põhiretsept:
    200g Alaska-express
    250g vedelik (20-25C)
    1000g suhkruta vahukoor
    Vahustada koor ilma suhkruta. Segada Alaska-express vedelikuga ning segada vahukoor sinna hulka.
    Parim enne: 31.03.2018
    16,80 € 8,40 €
    Tellimisel
  7. Kirsi fond-vahukoorestabilisaator DAWN, 100g

    Vahukoorestabilisaator naturaalse maitse ja marjatükikestega.
    Põhiretsept:
    200g vahukooretugevdajat
    200ml vett (20C)
    1000g magustamata, vahustatud vahukoort
    Kasuta kohe.
    Vahukooretugevdajat võib lisada ka otse vahukoore toorjuustu/kohupiimakreemile.
    2,90 € 2,76 €
    Tellimisel
  8. Mustsõstra fond-vahukoorestabilisaator DAWN, 100g

    Vahukooretugevdaja naturaalse maitse ja marjatükikestega..
    Põhiretsept:
    200g vahukooretugevdajat
    200ml vett (umbes 20C)
    Sega see 1000g vahustatud, magustamata vahukoore hulka.
    Kasuta kohe.
    Pulbrit võib segada ka otse vahukoore toorjuustu/kohupiimakreemi hulka.
    2,90 € 2,76 €
    Tellimisel
  9. Naturaalne vahukoor, Debic Cream, 35%, ainult järele tulemisega

    Naturaalne vahukoor. Ideaalne kombinatsioon õhulisusest ja suurepärasest püsivusest.
    - hea väljatulek
    - lihtne pritskotiga doseerida
    - suurepärane püsivus; koor ei vaju kokku ega lähe tükki
    - täidlane kooremaitse ja suus sulavus
    - vahustada saab vispli ja masinaga


    5,10 € 4,85 €
    Tellimisel
  10. Piimarasvasisaldusega taimne vahukreem, 2l - järele tulemisega

    Taimne vahukreem, sisaldab 80% taimseid õlisid ja 20% piimarasva.
    Natopi head omadused:
    - neutraalne maitse
    - hea väljatulek, stabiilne kreem
    - sobib ideaalselt täidiste, dessertide, mousse'ide ja parfeede valmistamiseks
    Hoida temperatuuril +7C
    9,60 €
    Tellimisel
  11. Taimne köögikoor,Debic Vegetop, 1L, ainult järeletulemisega

    Uus tase taimse päritoluga tootel!
    Taimne koor, suhkruta, sobib kuumutamiseks, vahustamiseks. Tootele on lisatud stabilisaator, sellega on kreemi püsivus tagatud.
    - erakordselt head kuumutamisomadused: ei lähe tükki;
    - seob hästi, koorene tulemus ilma valgete tükkideta;
    - lihtne kasutada ja säilib kauem;
    - sobib kuumutamiseks ja vahustamiseks.
    Vegetop seob kindlalt, tulemus jääb aromaatne, maitsev ja ideallse värvusega. Vahustub õhuliseks, püsivaks ja kergeks, kenaks valgeks vahuks, ei lähe kokku.
    3,60 €
    Tellimisel
  12. Taimne vahukreem suhkruga, Dolce Fanny, 1l

    Toode on samaväärne Slastena vahukreemiga!
    Suhkruga taimne vahukreem tortidele ja dessertidele, täidiste valmistamiseks ning kaunistamiseks, jäätise valmistamiseks.
    Vahustamisel suureneb kreemi maht mitmekordselt. Valmis kreem ei kaota tekstuuri ja maitseomadusi 7 päeva jooksul. Erinevate siirupite, essentside, dessertpastade lisamisel ei kaota kreem oma omadusi.
    Soovitused: jahuta vahukreemi külmkapis vähemalt 12 tundi enne kasutamist. Vahusta keskmisel kiirusel kuni saad soovitud tugevusega vahu.
    2,40 €
    Tellimisel
  13. Vahukoor, Slastena (suhkruga taimne koor), 1liiter

    Viimased koored veel saadaval! Toode läheb valikust välja.
    Suhkruga taimne vahukreem tortidele ja dessertidele, täidiste valmistamiseks ning kaunistamiseks, jäätise valmistamiseks.
    Kasutamine: enne vahustamist jahutada temperatuurile 2-6C 12 tunni jooksul.
    Vahustada 4-6 minutit, kuni soovitud koostise saavutamiseni. Vahustamisel suureneb kreemi maht mitmekordselt. Valmis kreem ei kaota tekstuuri ja maitseomadusi 7 päeva jooksul. Erinevate siirupite ja essentside, dessertpastade lisamisel ei kaota kreem oma omadusi.
    Säilitada temperatuuril 2-20C.
    Peale avamist säilitada külmikus ja kasutada ära 7 päeva jooksul.

    Suuremate koguste tellimiseks palun kirjutada info@seikluskohvik.ee
    2,40 €
    Tellimisel
  14. Vahukoor, Uniwhip (suhkruga taimne koor), 1liiter

    Taimne vahukoor, õhuline ja püsiv.
    * sisaldab piimavalku
    2,40 €
    Tellimisel
  15. Vahukoorestabilisaator Cappuccino, 1kg, Braun

    Külmutuskindel, šokolaaditükkidega vahukoorestabilisaator.
    Põhiretsept=>200g pulbrit, 250g vedelik, 1000g suhkruta vahukoor. Vahusta koor, sega antud pulber vedelikuga ning lisa sinna hulka vahukoor.
    Vahukooretugevdajat võib lisada ka otse kohupiima/toorjuustu- vahukoorekreemile. Pulbrit võib lisada nii palju kuni oled selle maitseomadustega rahul. NB! Sel juhul vähenda muu suhkru kogust, kuna see on olemas ka vahukooretugevdajas.
    Koostis=>suhkur, shokolaadihelbed (suhkur, kakaomass, lahja kakao, kakaovõi), glükoosisiirup, emulgaator päevalilleletsitiin, zelatiin, röstitud kohv, lõssipulber, piimasuhkur, karamell, taimeõli.
    Parim enne: 31.03.2019
    14,40 € 13,97 €
    Tellimisel
  16. Vahukoorestabilisaator, jogurt-laim, 1kg

    Külmutuskindel, marjatükkidega vahukoorestabilisaator.
    Põhiretsept=>500 g pulbrit, 1000g vedelik, 1000g suhkruta vahukoor. Vahusta koor, sega antud pulber vedelikuga ning lisa sinna hulka vahukoor.
    Vahukooretugevdajat võib lisada ka otse kohupiima/toorjuustu- vahukoorekreemile. Pulbrit võib lisada nii palju kuni oled selle maitseomadustega rahul. NB! Sel juhul vähenda muu suhkru kogust, kuna see on olemas ka vahukooretugevdajas.
    Koostis=>suhkur, lahja jogurti pulber, glükoos, laimipulber, laimimahlapulber, maltodekstriin, võipiimapulber, zhelatiin, mod.tärklis, E1422, maitse-ja lõhnaained, paksendaja jaanipuuleivajahu, happ.reg.sidrunhape
    Parim enne: 31.12.2018
    17,90 € 17,01 €
    Tellimisel
  17. Vahukoorestabilisaator, maasika, 1kg

    Külmutuskindel, marjatükkidega vahukoorestabilisaator. Muudab kreemi püsivaks ning annab väga hea maitse!
    Põhiretsept=>200g pulbrit, 250g vedelik (20-255 kraadi), 1000g suhkruta vahukoor. Vahusta koor, sega antud pulber vedelikuga ning lisa sinna hulka vahukoor.
    Vahukooretugevdajat võib lisada ka otse kohupiima/toorjuustu- vahukoorekreemile. Pulbrit võib lisada nii palju kuni oled selle maitseomadustega rahul. NB! Sel juhul vähenda muu suhkru kogust, kuna see on olemas ka vahukooretugevdajas.
    Koostis=>suhkur, glükoos, maasikalisand: kuivatatud maasikad, maltodekstriin, happ.reg.sidrunhape, toiduvärv punapeet, , zhelatiin, maitse-ja lõhnaained. Sisaldab 6,5% kuivatatud maasikaid.
    Parim enne: 31.03.2019
    17,80 € 16,91 €
    Tellimisel
  18. Vahukoorestabilisaator, maasikas, 100g

    Külmutuskindel, marjatükkidega vahukoorestabilisaator. Muudab kreemi püsivaks ja annab väga hea maitse!
    Põhiretsept=>200g pulbrit, 250g vedelik, 1000g suhkruta vahukoor. Vahusta koor, sega antud pulber vedelikuga ning lisa sinna hulka vahukoor.
    Koostis=>suhkur, glükoos, maasikalisand: kuivatatud maasikad, maltodekstriin, happ.reg.sidrunhape, toiduvärv punapeet, , zhelatiin, maitse-ja lõhnaained. Sisaldab 6,5% kuivatatud maasikaid.
    2,70 €
    Tellimisel
  19. Vahukoorestabilisaator, mango, 100g

    Külmutuskindel, marjatükkidega vahukoorestabilisaator. Muudab kreemi püsivaks ja annab väga hea maitse!
    Põhiretsept=>200g pulbrit, 250g vedelik (20-25 kraadi), 1000g suhkruta vahukoor. Vahusta koor, sega antud pulber vedelikuga ning lisa sinna hulka vahukoor.
    Koostis=>suhkur, glükoos, mangolisand: glükoosisiirup, mangopüreepulber, želatiin, modifitseeritud tärklis, happesuse regulaator sidrunhape, lõhna- ja maitseaine, toiduvärv beetakaroteen
    Parim enne: 30.09.2018
    2,70 €
    Tellimisel
  20. Vahukoorestabilisaator, mango, 1kg

    Külmutuskindel, kuivatatud mangopüreega vahukoorestabilisaator.
    Põhiretsept=>200g pulbrit, 250g vedelik (20-25 kraadi), 1000g suhkruta vahukoor. Vahusta koor, sega antud pulber vedelikuga ning lisa sinna hulka vahukoor.
    Vahukooretugevdajat võib lisada ka otse kohupiima/toorjuustu- vahukoorekreemile. Pulbrit võib lisada nii palju kuni oled selle maitseomadustega rahul. NB! Sel juhul vähenda muu suhkru kogust, kuna see on olemas ka vahukooretugevdajas.
    Koostis=>suhkur, glükoos, mangolisand: glükoosisiirup, mangopüreepulber, želatiin, modifitseeritud tärklis, happesuse regulaator sidrunhape, lõhna- ja maitseaine, toiduvärv beetakaroteen
    Parim enne 31.05.2019
    19,20 € 18,24 €
    Tellimisel